0

Στο ραδιόφωνο του ΛΟΓΟΥ : Σάββατο 12 Μαϊου 2012, 11-12 το πρωϊ συνομιλία και ανάλυση με τον πανεπιστημιακό Ανδρέα Θεοφάνους για τις εκλογές στην Ελλάδα και τις επιπτώσεις στο εθνικό πρόβλημα εισβολής και κατοχής.

Κυριακή 13 Μαϊου, 10-11 το πρωϊ, συζήτηση με τους πανεπιστημιακούς καθηγητές Παντελή Βουτουρή και Μαρίνο Πουργουρή με θέμα την επιχείρηση διάλυσης των εθνικών οντοτήτων και των συνειδήσεων.

Σάββατο, 19 Μαίου, 11-12 το πρωί, συζήτηση με τον πανεπιστημιακό Γιώργο Κέντα και τον διεθνολόγο Μιχάλη Κοντό για την ιστορία των εκλογών στους δυο τελευταίους αιώνες και την Ελληνική προοπτική ενώπιον της δεδομένης πολιτικής αστάθειας.

Κυριακή, 20 Μαίου, 10-11 το πρωί, συνομιλία με τον Βάσο Γεωργίου για το βιβλίο του «Δημόσια Διοίκηση στην Κύπρο» και τις επιπτώσεις από το ισχύον σύστημα. Προβληματισμός, κριτική και εισηγήσεις.

ΟΜΙΛΙΕΣ. Την Κυριακή 27 Μαϊου, στη λειτουργία, στην εκκλησία Αγίου Ελευθερίου των Κρατητηρίων Κοκκινοτριμιθιάς, ομιλία με θέμα : Ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, η Ελληνική αυτοκρατορική ιδεολογία των μέσων χρόνων και οι διαχρονικές εμπνεύσεις στους αγωνιστές της ελευθερίας. Οι αγωνιστές του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ στα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης και οι δυνάμεις των ιδεών .

Comments are closed.