0

Ο εναντίον της μαρτυρικής πατρίδας και του δύσμοιρου Λαού μας πόλεμος των Τούρκων είναι άγριος, αδιάκοπος και πολύπλευρος. Όπου δεν μπορεί να κτυπήσει με τα όπλα του θανάτου, ο κατοχικός τουρκικός Αττίλας, ανασύρουν τα στιλέτα της αδίστακτης προπαγάνδας και του εκφοβισμού, οι παρακρατικές δυνάμεις της Άγκυρας, που ενεδρεύουν, εγκατεστημένες σε διεθνή κέντρα, όπως στο Λονδίνο, τις Βρυξέλλες, το Βερολίνο, τη Νέα Υόρκη και αλλού. Είναι πολιτικοστρατιωτικές στη σύνθεσή τους δυνάμεις, που δρουν δαπάναις των μυστικών υπηρεσιών της Άγκυρας, αποδυόμενες στην καταχθόνια εκστρατεία του μισελληνικού οργίου κατά του Κυπριακού Ελληνισμού, κατά των ηγετών του που δεν ενδίδουν στο δέλεαρ της εξωνημένης ξενοφιλίας ούτε υποτάσσονται στο φόβο και τον εκβιασμό και εναντίον της απελευθερωτικής βούλησης του υγιούς και άκαμπτου πατριωτισμού.

Τεκμήριο του υποχθόνιου πολέμου και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας του αυτοαποκαλουμένου “forum” φίλων των Τούρκων με βάση τις ΗΠΑ. Κέντρο τουρκικής προπαγάνδας, του οποίου τα μίσθαρνα όργανα, Αμερικανοί και Τούρκοι πράκτορες, επιχειρούν παντοιοτρόπως την πολιτική εξουδετέρωση ανυπότακτων ηγετών του Λαού μας, την ιστορική διαστρέβλωση και την υποκατάσταση της αλήθειας με το ψεύδος και τη συκοφαντία. Τεκμήρια και οι ψευδείς ισχυρισμοί, ότι ο ενδοτισμός υπερέχει σε πληθυσμιακούς αριθμούς των ανενδότων Ελλήνων της Κύπρου, με την απάτη αντιστροφής του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος της 24ης Απριλίου 2004 και η απόπειρα διείσδυσης στο δημόσιο βίο, προς επηρεασμό της έκβασης της επικείμενης εκλογικής αναμέτρησης το Φεβρουάριο του 2008 για την προεδρεία.

Τεκμήριο και η στόχευση εναντίον του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου του Β΄, τον οποίο επιχειρούν να πλήξουν πανταχόθεν, διότι αποκαλεί εχθρό της Κύπρου τον τουρκικό κατοχικό στρατό και είναι διακηρυγμένος διεκδικητής της απελευθέρωσης της πατρίδας από τον τουρκικό ζυγό. Μάλιστα, η προαναφερόμενη προπαγανδιστική οργάνωση, αποπειράται κατατρομοκράτηση του Αρχιεπισκόπου, με υπόμνηση της σφαγής της Σμύρνης και του φριχτού θανάτου του εθνομάρτυρα Μητροπολίτη Σμύρνης Χρυσοστόμου, που λύντσαραν οι Τούρκοι ενώ τον διαπόμπευαν στους δρόμους της στρατοκρατούμενης καρδιάς της Ιωνίας. Βέβαια, δεν ομολογούν το λυντσάρισμα, ψευδώς ισχυριζόμενοι ότι ο τραγικός δεσπότης βρήκε το θάνατο όταν κατακρεουργήθηκε από οβίδα που έπληξε την Αγία Φωτεινή.

Τα υπονοούμενα από τη σύνδεση του Μητροπολίτη Σμύρνης με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου είναι ευνόητα. Νομίζουν, οι αφελείς, ότι θα εκφοβίσουν τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου, με την επισειόμενη απειλή μιας οβίδας εναντίον της Αρχιεπισκοπής; Πλανωνται πλάνην οικτράν. Πιστεύουν, κατά τον Γκαίμπελς, τα δικά τους επαναλαμβανόμενα ψεύδη για την ιστορική διαστρέβλωση, τα κινούμενα του Κίσσινγκερ. Θυμίζουν τον αφορισμό του Καρλ Γιουνγκ περί της απολύτου αηδίας της βλακείας…

Comments are closed.